Leuke teksten en moppen

VERZOEK ONTHEFFING DIENSTPLICHT

Aan de minister van defensie,

Bij deze heb ik de eer u mijn uiterst zonderling geval uiteen te zetten.
Mijn vader en ik woonden samen en we bezaten een televisie en een radio. Beneden ons woonden een weduwe en haar dochter, beiden schoon van uiterlijk en zonder tv en radio. Ik werd verliefd op de weduwe en trouwde haar. Mijn vader werd verliefd op de dochter en ook zij huwden. Toen begon de ellende!!

Daar mijn vader de dochter van mijn vrouw, dus ook mijn dochter, huwde is mijn dochter thans mijn schoonmoeder. Maar ik ben echter tegelijkertijd de vader van haar, omdat ik met haar moeder ben getrouwd. Verder werd mijn vader ook de schoonzoon van mijn vrouw en ben ik dus zijn schoonvader, aangezien ik met de moeder van zijn vrouw getrouwd ben. Tevens is zijn vrouw mijn schoonmoeder en mijn vrouw de schoondochter van haar eigen dochter. Maar dit is nog niet alles.

Mijn vrouw kreeg inmiddels een zoon, dat is dus natuurlijk ook mijn zoon, en dat is dus de broer van mijn schoonmoeder, omdat zij de dochter is van mijn vrouw. Tevens is hij de kleinzoon van mijn vader en ook zijn zwager. Ik ben dus de neef van mijn schoonmoeder, omdat die de zuster is van mijn zoon. Dus is mijn schoonmoeder mijn tante.

Maar het wordt nog erger.

De jonge vrouw van mijn vader werd moeder en haar zoon werd dus mijn broer. En mijn eigen zoon is dus de oom van mijn kleinkind, omdat hij de broer van mijn dochter is. Mijn vrouw is zijn grootmoeder, want hij is het kind van haar dochter. Ik ben als mijn van mijn vrouw zijn grootvader, dus de grootvader van mijn broer. En aangezien de grootvader van mijn broer ook de mijne is, ben ik mijn eigen grootvader.

Aldus veroorloof ik mij, excellentie, u te verzoeken mij van mijn militaire dienstplicht te ontheffen. Daar de wet immers niet toestaat dat een vader, een zoon en een kleinzoon samen onder de wapenen verblijven.

Inmiddels verblijf ik,

Hoogachtend,

D. Oordenker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Funny girl

Funny girl

Blog Stats

  • 95.418 hits

Kalender

februari 2019
M D W D V Z Z
« Okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Old stuff

Advertenties
%d bloggers liken dit: